Το 1930, όταν ο Ιωάννης και η Μαρία Γιώτη ίδρυσαν την εταιρεία, ο αρχικός τους στόχος ήταν να προσφέρουν στα ελληνόπουλα μία καινοτόμο, δυναμωτική τροφή με αγνά συστατικά, από καλλιέργειες της ελληνικής γης. Αποτέλεσμα οι πρώτες βρεφικές και παιδικές κρέμες στην Ελλάδα, τα πασίγνωστα Άνθος Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ και Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία συνέβαλλαν στον περιορισμό της παιδικής θνησιμότητας που, εκείνη την εποχή, είχε λάβει διαστάσεις επιδημίας. Από τότε η έννοια της καινοτομίας είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ιστορία της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ.

Έχοντας ως βασικό πυλώνα ανάπτυξής της την παρακολούθηση και διάκριση των νέων τάσεων, η ΓΙΩΤΗΣ ανοίγει διαρκώς νέους δρόμους στη διατροφή: από τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο επιδόρπιο στιγμής, τις Τούρτες ΓΙΩΤΗΣ, τα πρώτα ολοκληρωμένα γλυκίσματα, μέχρι την πρωτοποριακή σειρά Sweet & Balance, την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, κατάλληλη και για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, η ιστορία της αποτελείται από σημαντικές «πρωτιές» και καινοτομίες.

Η εταιρεία σε όλη της την πορεία εξελίσσεται με έμφαση τον άνθρωπο, την έρευνα και την καινοτομία. Η ΓΙΩΤΗΣ διαθέτει ένα από τα αρτιότερα Τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων.
 


  Αυτήν την περίοδο,υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας,σε συγκεκριμένη ειδικότητα


Για περισσότερες πληροφορίες,δείτε  εδώ!

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: