Η Fraport Greece ιδρύθηκε το 2015 με αντικείμενο τη συντήρηση, λειτουργία, διαχείριση, βελτίωση και ανάπτυξη περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα.

Το ελληνικό κράτος, μέσω μίας διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, διαχώρισε τα 14 αεροδρόμια σε δύο ομάδες παραχωρήσεων στις οποίες η κάθε μία περιλάμβανε 7 αεροδρόμια (Ομάδα Α και Ομάδα Β).

Η Fraport Greece αποτελείται από δύο εταιρείες παραχωρήσεων που έχουν την εταιρική έδρα τους στην Αθήνα. Η μία εταιρεία για την Ομάδα Α ονομάζεται Fraport Regional Airports of Greece A S.A. (Fraport Greece A) και η άλλη εταιρεία για την Ομάδα Β ονομάζεται Fraport Regional Airports of Greece B S.A. (Fraport Greece B).
 Επιπλέον, ιδρύθηκε μία τρίτη εταιρεία (Management Company) με έδρα στην Αθήνα και με αντικείμενο την ανάληψη και διαχείριση κεντρικών λειτουργιών εκ μέρους της Fraport Greece Α και της Fraport Greece Β, όπως την απασχόληση του προσωπικού και τη σύναψη συμφωνιών με συμβούλους και προμηθευτές.Θέσεις εργασίας,προκύπτουν τακτικά.
   Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας!  

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


Εργασία Fraport , δουλεια Fraport , Fraport Jooble
jooble

  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: