Η αλυσίδα supermarkets FAMILY SUPERMARKEΤS, που δημιουργήθηκε το 2012, αναπτύχθηκε έχοντας πυξίδα την ποιότητα στην καλύτερη τιμή, την αγάπη για την Ελλάδα και τα ελληνικά προϊόντα ποιότητας, τη βαθιά γνώση στην επιλογή ποιοτικών προϊόντων αλλά και την ανάγκη της προσφοράς στην ελληνική οικογένεια του καλύτερου που η γη μπορεί να παράγει και ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει στον συνάνθρωπό του.Δραστηριοποιείται κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και απασχολεί πάνω από 250 εργαζόμενους και εξελίσσεται συνεχώς.

  Με εφόδιο την κατάκτηση της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού που εκτίμησε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αλυσίδας και τις συμφέρουσες τιμές, η αλυσίδα αναπτύχθηκε δημιουργώντας μέχρι στιγμής, 15 συνολικά καταστήματα και συνεχίζει... 

  Στόχος της οικογένειας FAMILY είναι να αναζητούν, να ξεχωρίζουν και επιλέγουν, μέσα από αυστηρά κριτήρια, εκλεκτά προϊόντα, να προωθούν μέσα από τις προτάσεις τους τη μεσογειακή διατροφή και να συνεργάζονται με επιλεγμένους γεωργούς και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας ώστε να προσφέρουν μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας, με απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή.

  Η οικογένεια των FAMILY έχει στόχο να προσφέρει στην οικογένεια της Ελλάδας, πάντα μόνο τα καλύτερα και τα εκλεκτότερα προϊόντα!

  Στην ιστοσελίδα της εταιρείας,υπάρχει ειδική σελίδα,για υποβολή βιογραφικού,για εν δυνάμει θέσεις εργασίας,που μπορεί να προκύψουν,στο προσεχές διάστημα,σε διάφορες ειδικότητες.

Άν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες,δείτε αναλυτικά,στην ιστοσελίδα της εταιρείας,

  εδώ!

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: