Η εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1984 στα Ψαχνά Ευβοίας,με την επωνυμία «Ζυμαρικά Ψαχνών», ως μια μικρή προσωπική βιοτεχνία με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, ακολουθώντας πιστά τις πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα αγνά υλικά, με τον τρόπο των πεπειραμένων νοικοκυρών.

Τη δεκαετία του 90' η Ευβοϊκή Ζύμη διευρύνει τις δραστηριότητές της στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καστέλλα Ευβοίας. Η ανάπτυξη της εταιρίας οδηγεί το 2004 μέρος της παραγωγής σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή Δοκού Χαλκίδας. Στο τέλος της ίδιας δεκαετίας η εταιρία έχει παρουσία και στα Χανιά Κρήτης με ακόμα μία παραγωγική μονάδα. Η εταιρία επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο διανομών των προϊόντων της, με τις εμπορικές ονομασίες «Ζυμαρικά Ψαχνών» και «Ζύμη Ψαχνών», και συνεχώς κερδίζει νέους πελάτες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Αυτήν την περίοδο,δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας.Άν θέλετε να δείτε γενικά,διάφορες αγγελίες εργασίας,ακολουθήστε τον σχετικό σύνδεσμο,  εδώ!  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΟΑΕΔ: ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΔΩ!