Οι δημοπρασίες του ΟΔΔΥ συνεχίζουν να ιντριγκάρουν ακόμη και σήμερα τους λάτρεις της αυτοκίνησης και όσους αναζητούν μια πραγματική ευκαιρία.

Ο πρώην ΟΔΔΥ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού) και νυν ΔΔΔΥ (Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού), κάτω από την ομπρέλα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πραγματοποιεί συνεχώς δημοπρασίες αυτοκινήτων και πάσης φύσεως οχημάτων που φτάνουν στα χέρια του κράτους μετά από κατασχέσεις λόγω οφειλών ή άλλα κάθε λογής φορολογικά ή ποινικά αδικήματα.
Αυτοκίνητα από 400 ευρώ και φορτηγάκια αλλά και δίκυκλα,βγαίνουν σε δημοπρασίες,μαζί με άλλα οχήματα που ωστόσο δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν αλλά διατίθενται ως Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ).

Το πρώτο αυτοκίνητο στη λίστα δημοπρασίας είναι ένα Citroen Xsara με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 1998 και τιμή εκκίνησης τα 400 ευρώ!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,4 λίτρου και απόδοσης 75 ίππων.

Αντίστοιχα μοντέλα στην εγχώρια αγορά μεταχειρισμένων πωλούνται έναντι 1.500 ευρώ.

  Στον τομέα του αυτοκινήτου από την άλλη,θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ότι κατά καιρούς συμμετέχουν στις δημοπρασίες του ΟΔΔΥ σπάνια κομμάτια που δύσκολα αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο.

Θα πρέπει βέβαια να τονίσουμε, πως, παρόλο που η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με συνεχείς ανακοινώσεις για τις δημοπρασίες προσπαθεί και έχει βάλει μια τάξη στις διαδικασίες εκποίησης, οι φήμες πως τα πολύ καλά αυτοκίνητα πωλούνται «εν ριπή οφθαλμού» και μπορεί να μη φθάσουν καν μπροστά στο κοινό παραμένουν μέχρι σήμερα


Μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες δημοπρασίες που πρόκειται να γίνουν,σε διάφορες περιοχές της χώρας,στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ,ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο,   εδώ!  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: