_________________________________________


  Η μέση αμοιβή για έναν οδηγό βαρέων φορτηγών είναι 74.555 CHF ετησίως και 36 CHF την ώρα στην Ελβετία,στις περισσότερες περιπτώσεις.Αυτή η ανάλυση αποδοχών βασίζεται σε δεδομένα έρευνας μισθών που συλλέγονται απευθείας από εργοδότες και ανώνυμους εργαζόμενους στην Ελβετία.

  Η Ελβετία, επίσημα η Ελβετική Συνομοσπονδία,βρίσκεται στην κεντρική Ευρώπη. Συνορεύει με την Ιταλία στα νότια, με τη Γαλλία στα δυτικά, με τη Γερμανία στα βόρεια και με την Αυστρία και το Λιχτενστάιν στα ανατολικά. Η Ελβετία χωρίζεται γεωγραφικά μεταξύ του ελβετικού οροπεδίου, των Άλπεων και του Γιούρα. οι Άλπεις καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας των 9 εκατομμυρίων είναι συγκεντρωμένο στο οροπέδιο, το οποίο φιλοξενεί τις μεγαλύτερες πόλεις και τα οικονομικά της κέντρα, όπως η Ζυρίχη, η Γενεύη και η Βασιλεία.


Ακολουθούν παρακάτω τρέχουσες θέσεις εργασίας,για οδηγούς φορτηγών οχημάτων και επικαθήμενων για δρομολόγια εντός πόλεων της Ελβετίας,για πλήρη απασχόληση.

  Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,στους παρακάτω πίνακες αγγελιών,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας  ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

conducteur de camion Jobs, conducteur de camion Stellen, conducteur de camion jobsuche, conducteur de camion jooble
jooble

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 


                   

  ΕΡΓΑΣΙΑ,ΣΤΑ METRO CASH & CARRY!_________________________________________