_________________________________________


  Το Ντουμπάι είναι μέρος των Η.Α.Ε.,το οποίο είναι μια συνομοσπονδία των Εμιράτων που περιλαμβάνει επίσης το Άμπου Ντάμπι, το Ατζμάν, τη Φουτζάιρα, το Ρας Αλ-Χάιμα, τη Σάρτζα και την Ουμ Αλ Κουβέιν. Το Άμπου Ντάμπι και το Ντουμπάι είναι οι δύο βασικοί εταίροι και επιχορηγούν τα άλλα Εμιράτα. Όπως και με τα άλλα κράτη του Κόλπου, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στηρίζουν την οικονομία των Εμιράτων.Τα Εμιράτα, όπως συνήθως αποκαλείται η συνομοσπονδία, είναι ο τρίτος μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στη Μέση Ανατολή, με αναφερόμενη ημερήσια παραγωγή περίπου 2,5 εκατομμυρίων βαρελιών και ισχυρίζεται ότι έχει τα τρίτα μεγαλύτερα γνωστά αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο.

  Οι πόροι φυσικού αερίου των Η.Α.Ε. είναι επίσης άφθονοι και έξυπνες επενδύσεις στο εξωτερικό από τη International Petroleum Company (IPIC). ιδιαίτερα στον τομέα της διύλισης πετρελαίου και των πετροχημικών, έχουν προστιθέμενη αξία στους ενεργειακούς πόρους της χώρας.
  Οι αγγελίες για θέσεις εργασίας σε ξενοδοχεία στο Ντουμπάϊ,ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,στον παρακάτω πίνακα αγγελιών,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Hotels jobs
jooble

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Restaurants jobs
jooble

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________