Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 1965, έτος κατά το οποίο ο Σταύρος Ευαγγέλου, δημιούργησε το πρώτο κατάστημα με το όνομα Απολλώνιον, στην οδό Νίκης, στο Σύνταγμα. Το κατάστημα πουλούσε σφολιάτες, κρουασάν και προϊόντα ζαχαροπλαστικής που έφτιαχνε ο ίδιος, τα οποία συνόδευε με ένα φλιτζάνι καφέ. Το 1986 ιδρύθηκε το δεύτερο κατάστημα Απολλώνιον στην περιοχή του Ζωγράφου και είχε τη μορφή αρτοζαχαροπλαστείου. Το 1994 η εταιρεία απέκτησε τη σημερινή νομική μορφή της ως ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ και εγκαταστάθηκε σε νέα έδρα στα Γλυκά Νερά Αττικής όπου δημιουργήθηκε και κατάστημα. Το 1999 η εταιρεία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Κορωπίου, στις οποίες βρίσκεται ακόμα και σήμερα. Με την πάροδο των ετών άνοιξαν και άλλα καταστήματα Απολλώνιον σε περίοπτες περιοχές της Αθήνας όπως η Κηφισιά, το Μαρούσι, το Π. Φάληρο, η Γλυφάδα, το Χαλάνδρι, το Κολωνάκι, η Ν. Ερυθραία και άλλες. 

  Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας!  

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Εργασία Απολλώνιον , δουλεια Απολλώνιον , Απολλώνιον Jooble
jooble

  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΔΩ!