Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ταυτίστηκε, αλλά και καθιέρωσε το τσιμέντο ως κυρίαρχο δομικό υλικό, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση της εικόνας που έχει η σύγχρονη Ελλάδα.

  Για περισσότερο από έναν αιώνα, η εταιρεία συμμετέχει με την επιχειρηματική της δράση στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται. Πρωταγωνίστησε στην ανοικοδόμηση της χώρας, αφού με πρώτη ύλη το τσιμέντο, το σκυρόδεμα και τα αδρανή υλικά, κατασκευάστηκαν βασικά έργα υποδομής σε όλη την Ελλάδα.

  Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ πρωταγωνίστησε και στις διεθνείς αγορές, αφού ήδη από τη δεκαετία του 1960 αναδείχθηκε σε πρώτη εξαγωγική τσιμεντοβιομηχανία στην Ευρώπη.

  Σήμερα, ως μέλος της LafargeHolcim εστιάζει στην έρευνα & ανάπτυξη και εργάζεται με στόχο τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων της, προσφέροντας στη βιομηχανία των δομικών υλικών και την κοινωνία, καινοτόμες λύσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια, ποιότητα και λειτουργικότητα στην καθημερινότητα.


  Η εταιρεία δε συνηθίζει να αναγράφει θέσεις εργασίας,στην ιστοσελίδα της.Ωστόσο,υπάρχει δυνατότητα υποβολής βιογραφικού,σε περίπτωση που προκύψουν νέες θέσεις εργασίας.


Δείτε περισσότερα,  εδώ!
  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: